Notifications
Clear all

Error while windows startup  

   RSS

0

Hi all,

I have configured my IM to start on windows 10 boot, but the log says that there is a missing dll called "mozglue":

15:40:28,577 [Base] ERROR - Unhandled Exception: InputMapper.exe InputMapper.App 0
System.DllNotFoundException: No se puede cargar el archivo DLL 'mozglue': No se puede encontrar el módulo especificado. (Excepción de HRESULT: 0x8007007E)
en Gecko.Xpcom.Alloc(IntPtr size)
en Gecko.nsAString..ctor()
en Gecko.nsAString..ctor(String value)
en Gecko.Xpcom.Initialize(String binDirectory)
en InputMapper.GlobalActions.Startup()
en InputMapper.MainWindow..ctor()
en InputMapper.App.OnStartup(StartupEventArgs e)
en System.Windows.Application.<.ctor>b__1_0(Object unused)
en System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.InternalRealCall(Delegate callback, Object args, Int32 numArgs)
en System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.TryCatchWhen(Object source, Delegate callback, Object args, Int32 numArgs, Delegate catchHandler)

The problem only persists when starting up with windows boot, it throws the error message and loads the icon on system tray, but when opening InputMapper it only shows a blank window, without any option. If I run IM manually it works perfectly. Where is the problem?

Regards

This topic was modified 10 months ago by Guijar
1 Answer
0

Hi,

Same issue for me, excepted any error message in log, but always a white blank window when launched with Windows start up. No issue when starting IM manually.

A solution would be VERY great!
I have prepared my PC to be used the easiest possible for my kids but this bug is very annoying.

Many thanks for any solution suggested, and next updates.

Kind regards,
Nicogluck

Answer
Share:

Designed by DSD Consulting Services